Samo u Tegla's objektima. Za deset vraćenih teglica dajemo Vam jednu PUNU i to po Vašem izboru za samo 1 din.
saradnja top

Tegla's Ketering za zaposlene

Vlasnik ste ili zaposleni u kompaniji? Želite sebi i svojim kolegama obezbediti zdrave obroke na dnevnom nivou? Nemate vremena da pripremite ručak koji ćete sutradan poneti na posao? Svakodnevno na poslu jedete nezdrave obroke, samo zato što mislite da je tako jednostavnije, a svesni ste da to nije dobro za Vaše zdravlje. Tegla's ima rešenje za Vas!

Kako bismo Vam pojednostavili način poručivanja hrane, kreirali smo za Vas specijalnu ponudu u obliku saradnje sa firmama uz specijalne uslove i besplatnu dostavu. Nudimo Vam opciju online poručivanja preko zatvorene tabele u koju pristup imaju samo Vaši zaposleni.

Mislili smo o svakom delu dana i kreirali ponudu kojom smo obuhvatili sve potrebne dnevne obroke. Imamo energetske obroke koje možete pojesti za doručak ili užinu. Zatim obrok salate, koje su izbalansirane tako da budete siti, a ostanete vitki :) I kada dode vreme da se zasladite, tu su naši neodoljivi kolači iz tegle.

Svi naši proizvodi su praktično upakovani, uz dodatak pribora za jelo i spremni da budu dostavljeni na adresu Vaše firme. Odboravamo popust i dobijate mogucnost besplatne dostave.

Nutricionizam iz Tegle

Svesni ste da Vaši zaposleni treba zdravo da se hrane i na taj način povećaju svoju radnu efikasnost, ali niste sigurni kako se namirnice kombinuju, koje treba konzumirati u većem, a koje u manjem obimu i zašto? Ne brinite, organizujemo predavanja na temu zdrave ishrane na kojima će Vam naša nutricionistkinja, Monika Varga, odgovoriti na sva vaša pitaja i prezentovati Vam najjednostavniji put do zdrave i ukusne ishrane na poslu.

Monika Varga, naš nutricionista, svoju diplomu stekla je na univerzitetu u Gentu (Belgija), gde je završila master studije iz nutricionizma. Tokom dvogodišnjih studija u Belgiji, otišla je na stručnu praksu u Portugal, gde je bila u mogućnosti da sarađuje sa jednim od najboljih nutricionista u Evropi. Master disertaciju je radila u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Belgije.

Kao rođena novosađanka, odlučila je da se vrati u svoj rodni grad, da primeni svo stečeno znanje kod nas i promeni svoje okruženje na bolje. I mi smo tu da je podržimo :)

Kontaktirajte nas za više detalja:

saradnja big